Kontakt oss

Vi søker tømrere for fast ansettelse – ta kontakt for en prat – vi har har mye å gjøre!

Byggmester Evensen as er tuftet på ideen om å ha en utfordrene og morsom arbeidsdag, ivareta solid håndverk og tradisjoner, samt opplæring av neste generasjon i et allsidig og spennende fag. Vårt satsningsområde er: Tilbygg, ombygging og renovering – men har du en bolig du ønsker å bygge fra bunnen av så hjelper vi deg gjerne. Det å være med i hele prosessen fra planlegging, tegning, søknader, igangsetting, bygging og ferdigstillelse, er en stor styrke for et vellykket resultat.

Gode relasjoner bygges på denne måten og den som utfører arbeidet har selv vært med å utforme det. Dermed kjenner  man utfordringene og kan ivareta dem gjennom hele prosessen. Dette gjør det mulig å bygge annerledes boliger til en fornuftig pris, og fremfor alt med et godt håndverksmessig resultat.

Å bygge bolig er et stort løft. Det å kunne glede seg over resultatet i ettertid, vel vitende om at man har valgt riktig løsning og at den er gjennomført i solid håndverksmessig tradisjon, er en god forsikring og mange ergrelser spart.

Dag Filip har bred og allsidig erfaring. Tok svennebrev i tømrerfaget i 1975 og mesterbrev i 1986. Solid erfaring fra boligbygging, rehabilitering av borettslag, vindusutskifting, kjøkken og bad, samt lang erfaring med utvikling av aluminiums profiler. Har også flere års erfaring fra drift og produksjon av prefabrikkerte garasjeelementer. Noen år i markisemontering og opplæring, samt 7 år med tegning og produktutvikling innenfor skilt og utsmykking av det offentlige rom.

Følg oss

Rull til toppen